Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Den Haag

Rioleringswerkzaamheden: A&R loodgieters- en rioleringsbedrijf beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in Den Haag in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!
Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Verstoppingen ontstoppen

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van A&R Den Haag kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

24 uur service Loodgieter in Den Haag

Onze loodgieter in Den Haag staat dag en nacht klaar voor alle denkbare ongemakken, naast rioleringswerkzaamheden kunt u ook bij onze 24 uur service terecht voor lekkages, verstoppingen, ondergelopen kelders voor voor stormschade / lekkages aan daken terecht. Onze loodgieter in Den Haag is bij spoedgevallen binnen 30 minuten aanwezig om de problemen snel en professioneel op te lossen.

Naast onze spoed dienst kunt u uiteraard ook bij de loodgieter in Den Haag terecht voor alle denkbare standaard loodgieter werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld nieuw sanitair laten plaatsen, een nieuwe kraan bestellen of een complete badkamer laten plaatsen? Neem contact op met ons loodgietersbedrijf in Den Haag.

24 uur per dag bereikbaar in Den Haag voor Rioleringswerkzaamheden, bel gratis: 0800-6666 112.