Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Over ons

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid- en Noord Holland. Wat in de jaren 80 begon met één bestelauto is uitgegroeid tot een gerenommeerde loodgieters- en rioleringsbedrijf met modern apparatuur en zeer vakkundig personeel. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink 24 uur per dag bereikbaar in Den Haag om u, in geval van acute nood, direct uit de problemen te helpen.

Het loodgietervak is feitelijk nog steeds een ouderwets ambacht. Ondanks alle moderne hulpmiddelen komt het nog altijd aan op de vakkundigheid en de kennis van de de loodgieter. Jarenlange ervaring in combinatie met het fingerspitzen gevoel vormen een goede loodgieter. Bij Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is iedere werknemer dan ook een ware kunstenaar wanneer het aankomt op lood- en zinkwerk.

Den Haag bezit goed functionerend riolerings- en waterleidingsysteem. Toch gebeurt het dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven of verstopt raken. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze werkzaamheden die er plaatsvinden. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Door onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Door deze efficiënte werkwijze blijven de kosten en uw overlast beperkt!

Loodgieter in Den Haag

Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht bereikbaar, zoekt u een loodgieter in Den Haag in het weekend? of zoekt u een loodgieter in Den Haag en is het midden in de nacht? Neem dan contact op met Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Loodgieters in Den Haag. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Of u nu een lekkage, verstopping of iemand zoekt voor rioleringswerkzaamheden Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is het bedrijf welke u moet hebben.

Naast onze 24 uur spoed service kunt u ook bij onze loodgieter in Den Haag terecht voor standaard loodgieter werkzaamheden. Denk hierbij aan het laten installeren van nieuw sanitair, het laten aanleggen of verleggen van leidingwerk of het leveren en monteren van een nieuwe kraan.

Ons gratis servicenummer in Den Haag is: 0800-6666 112.